Blog 3 Columns

Big Page Title Style

Taxi Rotterdam

Met Florijn Chauffeurs bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Rotterdam en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze RTX-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Plannen voor een feestje, bruiloft of op stap in Rotterdam? Wij zijn uw taxiservice voor Rotterdam en omgeving, 24/7 bereikbaar en voor alle gelegenheden in te huren.
Bel ons snel en wij brengen u met een glimlach veilig van A naar B.

Onze taxi’s rijden 24/7 door heel Rotterdam en omstreken. Een spoedrit is voor ons geen probleem en wij zorgen dat u op tijd op bestemming bent.
Reserveer nu online uw taxi, wij zijn binnen 10/15 minuten bij u op locatie en vervoeren u door middel van duurzame en schone auto’s.

Airport taxi Rotterdam

Reserveer onze airport taxi en wij brengen en halen u van en naar Rotterdam The Hague Airport. De taxistandplaats bevindt zich direct bij de in-/uitgang van het vliegveld. Hierdoor bent u snel op het vliegveld. Wij bieden ook airportservice aan naar vliegveld Schiphol, Eindhoven Airport of Brussels Airport.

Taxibusje Rotterdam

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxivervoer in Rotterdam? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Zakelijk vervoer Rotterdam

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

Rolstoeltaxi Rotterdam

Wanneer het vanwege uw beperking lastig is om zelfstandig te reizen, kan u met onze taxi toch gemakkelijk op uw plaats van bestemming komen. Belangrijk is, dat uw rolstoel inklapbaar is. Wij vervoeren u van A naar B en halen u vervolgens ook weer op. Vraag onze chauffeurs naar de mogelijkheden.

Touringcar/bus vervoer Rotterdam

Heeft u een touringcar nodig? Of een busje voor meer dan 12 personen? Geen enkel probleem. Florijn Chauffeurs heeft alles in huis om u zorgeloos, snel en veilig te vervoeren van A naar B. Bedrijfsuitje? Met ons weet u zeker dat de start en terugreis perfect zullen verlopen.