FLORIJN CHAUFFEURS

Florijn is een persoonsvervoerder en chauffeursdienst, die zich specialiseert in kwaliteitsvervoer voor het hogere en zakelijke segment (VIP, Executive etc). 

Wij bedienen in die hoedanigheid inmiddels exclusief een aanzienlijk deel van Rotterdams voornaamste en grootste hotels en een groot aantal internationaal opererende ondernemingen.

Elektrische vloot

De kwaliteit van onze diensten uit zich ook in de vloot van voertuigen waar wij over beschikken. Deze bestaat momenteel uit ca 100 voertuigen in de Regio Rotterdam en ca 500 voertuigen in de regio Amsterdam, waarvan het overgrote deel bestaat uit Mercedes S-Klasse alsmede luxe E-klasse en busjes van het type V-klasse.  Op dit moment bestaat de vloot voor 20% uit elektrische voertuigen. Dit wordt in 2020/2021 uiteindelijk tot aan 100% . 

Visie

Mensen vervoeren is onze passie. Met een glimlach en enthousiasme vervoeren we ieder gemak. Korte ritjes, lange ritten, veel of weinig mensen. Een glimlach voor, tijdens en na de rit, dat is waar we het voor doen! Onze visie is dat we met schoon en duurzaam vervoer niet alleen mensen blij maken, maar ook de wereld. We denken dan ook graag na over het vervoer naar A-B. Kan dit beter? Waarom naar punt B? We doen graag net dat beetje meer!

Kwaliteit

Onze kwaliteit uit zich uiteraard ook in de service en het niveau van de chauffeurs. Deze laatste zijn stuk voor stuk door Florijn opgeleid en voorzien van een set van vaardigheden om de klant een uitstekende vervoersservice te bieden.

Online reserveren

Wij bieden een online reserveringsapplicatie, waarmee de vervoersopdrachten op een zeer efficiënte, snelle en gebruiksvriendelijke manier geplaatst kunnen worden. Al onze chauffeurs zijn aangesloten op deze applicatie en zodoende wordt de vervoersopdracht direct gekoppeld aan de dichtstbijzijnde en passende chauffeur/voertuig. Uiteraard bieden wij de klant ook een direct contact voor reserveringen/opdrachten, waarbij behoefte is aan persoonlijk contact en/of coördinatie betreffende de vervoersopdracht.

Chauffeurs aanmelden

Aanmeldformulier