Dashboard van auto - aanmelden Florijn Chauffeurs

Taxi

Met Florijn Chauffeurs bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Rotterdam en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze RTX-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Ingang Rotterdam The Hague Airport

Airport Transfer Service

Reserveer onze airport transfer service en wij brengen en halen u van alle nationale luchthavens. Onze chauffeur zal het vluchtnummer checken en met u rechtstreeks de exacte ophaaltijd en locatie afstemmen.

Portier verwelkomt iemand auto in

Luxe Minivan

Bent u met meer dan 3 personen en wilt u graag luxe en comfortabel vervoerd worden? Wioj bieden u dit vervoer in onze Luxe Minivans. In onze minivans is plaats voor maximaal 8 personen. Kies ons voor uw zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Dashboard van auto

Executive vervoer Rotterdam

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

Tourbus

Groepsvervoer. Touringcar, Sprinter, Dubbeldekker ..

Heeft u een touringcar nodig of een voertuig voor meer dan 8 personen. Geen enkel probleem! Onze zusteronderneming Florijn Tours heeft alles in huis om u zorgeloos, snel, veilig en in luxe te vervoeren. Voor meer informatie kijk op www.florijntours.nl